Etablerer Dølakjøtt - foredling og utsalg av lokalt kvalitetskjøtt på Otta!

Stian Sandbo og Pål Sandum starter DølaKjøtt på Otta - med utsalg og foredling av lokalt, høykvalitetskjøtt.

Foto: Kristin Veskje/GD.no

Foto: Kristin Veskje/GD.no

Med butikk i Otta sentrum vil de bli Nord-Gudbrandsdalens svar på Annis og Strøm-Larsen. De vil rette seg mot både lokale og forbipasserende, og bli et kjøttutsalg som tiltrekker seg både fjern og nær på grunn av kompetanse og et bredt utvalg av gode produkter du ikke får andre steder.

Skåppå har jobbet sammen med Pål og Stian fra tidlig i prosessen, og bistått dem med arbeid mot ulike samarbeidspartnere, kommunen, utvikling av konseptet og dialog inn mot Innovasjon Norge.

Vi er utrolig imponerte av disse karene, de viser en arbeidsvilje og et engasjement som gjør oss trygge på at de vil nå de målene de setter seg. De har arbeidet målrettet med å etablere samarbeidspartnere, utvikle konseptet sitt og jobbe strukturert med hva de trenger for å lykkes.

Vi gleder oss til dette står klart!

Les mer om DølaKjøtt, Pål og Stian i GDs artikkel her.

Kontaktperson på dette prosjektet er vår prosjektleder

Camilla Melgård.

Guest User