Lederskap når det blåser motvind

Det å lede i gode dager er noe de fleste klarer. Det er når det blåser og motstand oppstår, at lederskapet blir satt på prøve.

Ofte baseres reaksjonene våre på instinkter, uten at vi vet hva som skjer. TIMBR vil gjøre deg mer bevisst på dette slik at du kan bli enda bedre rustet i lederskapet ditt.

Ansvaret for om bedriften lykkes, ligger i hovedsak hos deg som leder. Du skal skape en trygg arena med en god strategi, tydelige roller og ansvar, der det er tillit til deg og ledergruppa. På denne trygge arenaen kan ansatte gjøre en god jobb for deg og for bedriften.

Lederskap krever trening

For at du skal kunne endre reaksjonsmønster må du trene på teori på en måte som gjør at ny læring integreres i ryggraden din og videre til arbeidsplassen. Vi vil at du skal utnytte det potensialet du har som leder. Dine styrker er unike. Utfordringen er å bruke de på riktig måte.

Visste du at kroppen din reagerer før hodet? Eller at ca. 70% av kommunikasjonen vår skjer gjennom kroppsspråket vårt?

Endorfiner er stresshormoner i kroppen. Hvis ikke du som leder klarer å skape en trygg arena rundt dine medarbeidere, får dine ansatte et lite endorfindrypp rett i ryggraden hver gang de blir usikre på deg eller organisasjonen. Dette skaper misnøye, høyt sykefravær, folk slutter og produktiviteten blant ansatte synker, og du som leder kjenner at du ikke lykkes i jobben.

Vilje til å lykkes

Ja, vi vet at vi alle gjør så godt vi kan til enhver tid. Det skotter ofte ikke på kompetanse eller vilje til å lykkes, men på at du som leder reagerer og handler på dine instinkter, noe som ikke alltid bygger tillit. Det er en årsak til at du kjenner en god følelse når du presterer, eller når sjefen klapper deg på skuldra for en god jobb. Det som skjer, er små kjemiske prosesser. Det er disse prosessene vi i TIMBR vil lære deg å håndtere, mestre og bli mer bevisst på.
Det er først når du er bevisst deg selv, at justeringene og endringene starter.
Jeg  gleder meg til å jobbe med deg og gi deg de verktøyene du trenger for å lykkes. Meld deg på lederutvikling med TIMBR! 

Hilsen Siv i TIMBR.

Ring oss gjerne, eller fyll ut skjemaet her så kontakter vi deg

  • Hvordan skal vi ta kontakt?
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Blogg

Oppdatert kunnskap og inspirasjon er suksessfaktoren i de fleste vellykkede virksomheter. I bloggen deles historier og erfaringer fra våre kunder og fra oss.

God fornøyelse!

Bedrift + FoU = økt vekst

Les blogginnlegget

Booking på nett gir økt salg for aktivitetsbedrifter

Les blogginnlegget

Gjesteblogg: Historisk satsing på grønn næringsutvikling!

Les blogginnlegget

Fremtiden er digital for anleggsbransjen

Les blogginnlegget

Veien fra idé til marked – Gjesteblogg fra Innovasjon Norge

Les blogginnlegget

Synlig på Facebook

Les blogginnlegget