Blogg image

Seminar: Innovative anskaffelser

 

Innovative anskaffelser er en innkjøpsmetode der man i stedet for å definere akkurat hva man vil ha, beskriver behovet og overlater løsningen til leverandørene. Metodikken er relevant for alle typer anskaffelser og gir dokumenterte gevinster som lavere kostnader, bedre tjenester og miljøgevinster.

Innovasjon Norge og Forskningsrådet søker modige og ambisiøse norske kommuner og etater som er på jakt etter helt nye løsninger.

Midler som skal brukes til å løse betydelige samfunnsutfordringer gjennom et offentlig-privat samarbeid utlyses i disse dager.
Velkommen til informasjonsmøte hvor vi gir et innblikk i arbeidsmetodikken og hva som kan oppnås gjennom offentlig-privat samarbeid i et utviklingsprosjekt.

Dere vil også få informasjon om hva er forventet av innhold i en prosjektskisse søknad, og hvilken dialog dere kan ha underveis i søknadsprosessen. Frist for søknad er 10. april.

Sted: Clarion Collection® Hotel Hammer
Dato: 12. mars

Program

12.45 – 13.00 Kaffe/mingling.
13.00 – 13.10 Velkommen.
13.10 – 14.30 Innovasjon i Offentlige anskaffelser, en kraftfull motor for næringsutvikling ved Kjersti Granaasen, Nasjonalt Program for Leverandørutvikling.
13.40 – 14.10 Hva har TOPRO erfart i samarbeid med Stavanger Kommune ved å bruke metoden for innovative anskaffelser til utvikling av «Smart- rullator».
14.10 – 14.55 Offentlig -privat samarbeid; Innovative offentlige anskaffelser for å løse samfunnsutfordringer ved Idun Lyngstad, Forskningsrådet, og Sunniva Fjelde, Innovasjon Norge.
14.55 – 15.00 Oppsummering.
15.00 Slutt.

Arrangører

Nasjonalt Program for Leverandørutvikling, Oppland Fylkeskommune, Innovasjon Norge, Forskningsrådet, Kompetansesenter Offentlig Innovasjon (HINN), NHO, KS og Skåppå.

Påmelding her!

 

 

Ring oss gjerne, eller fyll ut skjemaet her så kontakter vi deg

  • Hvordan skal vi ta kontakt?
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.