Blogg image

Synlig på Facebook

Det har etterhvert blitt et faktum at en ikke kan ignorere Facebook og andre sosiale medier når det gjelder markedsføring av bedrifter og virksomheter. Det er derfor verdt å ta seg tiden til å bli kjent med mulighetene som ligger her, og gjøre de grep som sørger for best mulig spredning av budskapet du ønsker å formidle.

Vi er grunnleggende late!

To ting er viktig å ha fremst i pannelappen når du skal ut i den sosiale jungelen med dine budskap. 1. mengden informasjon og inntrykk er enorm! 2. på grunn av punkt 1 så er vi blitt grunnleggende late. Disse to tingene er verdt å ta med seg, fordi det vil hjelpe deg å tenke deg om et par ganger før du bruker masse tid og energi på å skrive lange innlegg som ingen kommer til å gidde å lese. Sånn, nå har jeg sagt det. for å følge min egen regel:

  • Skriv kort.
  • Kom kjapt til poenget!

 

Si det med video

Video har eksplodert det siste halvåret, og mange bruker video for å formidle budskapet sitt. Men tilbake til punkt 2. vi er grunnleggende late. Vi slår ikke på lyden på mobilen når vi detter over en video i FB. Så da må du tekste! Uten overdrivelse så ses 85-95%  av FB videoer uten lyd! Bruk derfor den ekstra halvtimen til å tekste innlegget ditt. Det finnes fine programmer for dette, både på mac og pc.

Få budskapet ditt frem med en gang! Dessverre er det få som ser videoer i mer enn 10 sekunder(tilbake til punkt 2 ), derfor bør du ha formidlet hovedpoenget ditt i løpet av de første ti sekundene i videoen din. Det er liten vits å lage lange videoer som varer mer enn 60 sekunder, og du blir faktisk belønnet hvis du greier å lage en snutt på ikke mer enn 30 sekunder. Da spilles den nemlig automatisk av i FB på loop. Tenk tilbake på punkt 2. vi er grunnleggende late. Kontinuerlig loop? Jatakk

  • Legg alltid tekst på videoene dine!
  • Kom til poenget innen 10 sekunder er gått av videoen.

Vil du ha flere tips? Følg med i neste bloggpost som skal omhandle hvordan en lager effektive og gode annonser i Facebook.

Ring oss gjerne, eller fyll ut skjemaet her så kontakter vi deg

  • Hvordan skal vi ta kontakt?
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Blogg

Oppdatert kunnskap og inspirasjon er suksessfaktoren i de fleste vellykkede virksomheter. I bloggen deles historier og erfaringer fra våre kunder og fra oss.

God fornøyelse!

Ledig stilling som prosjektleder/rådgiver

Les blogginnlegget

Prosjekt HR

Les blogginnlegget

Bedrift + FoU = økt vekst

Les blogginnlegget

Lederskap når det blåser motvind

Les blogginnlegget

Booking på nett gir økt salg for aktivitetsbedrifter

Les blogginnlegget

Gjesteblogg: Historisk satsing på grønn næringsutvikling!

Les blogginnlegget